मोर दिल से पुछ ले मोर जां से पुछ ले || इस जहाँ से पुछ ले है धड़कन में बस तेरा नाम _ Mor Dil Se Puich Le Nagpuri Song Lyrics _ Nagpuri Song Lyrics _
: – Lyrics In Hindi – :
मोर दिल से पुछ ले
मोर जां से पुछ ले
मोर दिल से पुछ ले
मोर जां से पुछ ले
इस जहाँ से पुछ ले
है धड़कन में बस तेरा नाम
सेलेम आई लव यू
सेलेम आई लव यू
सेलेम आई लव यू
1.
जब से तोके देखलो गुइया
दिल होलक तोरपे फिदा
दिल मोके देबे की नई
इतना तोंय मोके बता
जब से तोके देखलो गुइया
दिल होलक तोरपे फिदा
दिल मोके देबे की नई
इतना तोंय मोके बता
मोर दिल से पुछ ले
मोर जां से पुछ ले
मोर दिल से पुछ ले
मोर जां से पुछ ले
इस जहाँ से पुछ ले
है धड़कन में बस तेरा नाम
सेलेम आई लव यू
सेलेम आई लव यू
सेलेम आई लव यू
2.
प्यार मोके कइर ले गुइया
मोके न ठुकराव गुइया
नई तो मइर जाबो रे
बदनाम कइर जाबो रे
प्यार मोके कइर ले गुइया
मोके न ठुकराव गुइया
नई तो मइर जाबो रे
बदनाम कइर जाबो रे
मोर दिल से पुछ ले
मोर जां से पुछ ले
मोर दिल से पुछ ले
मोर जां से पुछ ले
इस जहाँ से पुछ ले
है धड़कन में बस तेरा नाम
स्वीटी आई लव यू
स्वीटी आई लव यू
स्वीटी आई लव यू
_______________________
: – Lyrics In English – :
Mor dil se puchh le
mor jaan se puchh le
mor dil se puchh le
mor jaan se puchh le
Is jahaan se puchh le
hai dhadakan mein bas tera naam
selem aaee lav yoo
selem aaee lav yoo
selem aaee lav yoo
1.
Jab se toke dekhalo guiya
dil holak torape phida
dil moke debe kee naee
itana tony moke bata
Jab se toke dekhalo guiya
dil holak torape phida
dil moke debe kee naee
itana tony moke bata
Mor dil se puchh le
mor jaan se puchh le
mor dil se puchh le
mor jaan se puchh le
Is jahaan se puchh le
hai dhadakan mein bas tera naam
selem aaee lav yoo
selem aaee lav yoo
selem aaee lav yoo
2.
Pyaar moke kair le guiya
moke na thukaraav guiya
naee to mair jaabo re
badanaam kair jaabo re
Pyaar moke kair le guiya
moke na thukaraav guiya
naee to mair jaabo re
badanaam kair jaabo re
Mor dil se puchh le
mor jaan se puchh le
mor dil se puchh le
mor jaan se puchh le
Is jahaan se puchh le
hai dhadakan mein bas tera naam
sveetee aaee lav yoo
sveetee aaee lav yoo
sveetee aaee lav yoo
_________________________________
No comments:
Post a Comment