Search This Blog

उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला हवा में लहरायला || लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी _ Sari Tor Udela Hava Mein Laharaayala Lyrics _ Nagpuri Song Lyrics _

उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला हवा में लहरायला || लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी _ Sari Tor Udela Hava Mein Laharaayala Lyrics _ Nagpuri Song Lyrics _

: – Lyrics In Hindi – :

उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला
हवा में लहरायला
उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला
हवा में लहरायला

लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी
दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी
लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी
दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी

उड़ेला उड़ेला साड़ी मोर उड़ेला
हवा में लहरायला
उड़ेला उड़ेला साड़ी मोर उड़ेला
हवा में लहरायला

लैलुन साड़ी मोर लैलुन साड़ी
दिल के तोर क‌ईर लेलक चोरी
लैलुन साड़ी मोर लैलुन साड़ी
दिल के तोर क‌ईर लेलक चोरी

1.
मोर आगे पीछे काले तोंय
लगाले रे फेरा
झूठो ना सोचाबे तोंय
सांझ सबेरा

सलय सलय करे
तोर साड़ी के अचेरा
काजे ईशन करले
दिल फसल बेचारा

उड़ेला उड़ेला साड़ी मोर उड़ेला
हवा में लहरायला
उड़ेला उड़ेला साड़ी मोर उड़ेला
हवा में लहरायला

उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला
हवा में लहरायला
उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला
हवा में लहरायला

लैलुन साड़ी मोर लैलुन साड़ी
दिल के तोर क‌ईर लेलक चोरी
लैलुन साड़ी मोर लैलुन साड़ी
दिल के तोर क‌ईर लेलक चोरी

लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी
दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी
लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी
दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी

2.
तोहें तो कुंवारी रहबे संभरी
डिण्डा समय देखे लाईग
नजाईर नजाईर

ऐरे पिया करबे ना फेश प्रेम तरी
प्यार हेकौ लाईग जत‌ऊ
चांद तारा तोड़ी

उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला
हवा में लहरायला
उड़ेला उड़ेला साड़ी तोर उड़ेला
हवा में लहरायला

लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी
दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी
लैलुन साड़ी तोर लैलुन साड़ी
दिल के मोर क‌ईर लेलक चोरी

उड़ेला उड़ेला साड़ी मोर उड़ेला
हवा में लहरायला
उड़ेला उड़ेला साड़ी मोर उड़ेला
हवा में लहरायला

लैलुन साड़ी मोर लैलुन साड़ी
दिल के तोर क‌ईर लेलक चोरी
लैलुन साड़ी मोर लैलुन साड़ी
दिल के तोर क‌ईर लेलक चोरी
_______________________

: – Lyrics In English – :

Udela udela sari tor udela
hava mein laharaayala
udela udela sari tor udela
hava mein laharaayala

Lailun sari tor lailun sari
dil ke mor ka‌eer lelak choree
lailun sari tor lailun sari
dil ke mor ka‌eer lelak choree

Udela udela sari mor udela
hava mein laharaayala
udela udela sari mor udela
hava mein laharaayala

Lailun sari mor lailun sari
dil ke tor ka‌eer lelak choree
lailun sari mor lailun sari
dil ke tor ka‌eer lelak choree

1.
Mor aage peechhe kaale tony
lagaale re phera
jhootho na sochaabe tony
saanjh sabera

Salay salay kare
tor sari ke achera
kaaje eeshan karale
dil phasal bechaara

Udela udela sari mor udela
hava mein laharaayala
udela udela sari mor udela
hava mein laharaayala

Udela udela sari tor udela
hava mein laharaayala
udela udela sari tor udela
hava mein laharaayala

Lailun sari mor lailun sari
dil ke tor ka‌eer lelak choree
lailun sari mor lailun sari
dil ke tor ka‌eer lelak choree

Lailun sari tor lailun sari
dil ke mor ka‌eer lelak choree
lailun sari tor lailun sari
dil ke mor ka‌eer lelak choree

2.
Tohen to kunvaaree rahabe sambharee
dinda samay dekhe laeeg
najaeer najaeer

Aire piya karabe na phesh prem taree
pyaar hekau laeeg jat‌oo
chaand taara todee

Udela udela sari tor udela
hava mein laharaayala
udela udela sari tor udela
hava mein laharaayala

Lailun sari tor lailun sari
dil ke mor ka‌eer lelak choree
lailun sari tor lailun sari
dil ke mor ka‌eer lelak choree

Udela udela sari mor udela
hava mein laharaayala
udela udela sari mor udela
hava mein laharaayala

Lailun sari mor lailun sari
dil ke tor ka‌eer lelak choree
lailun sari mor lailun sari
dil ke tor ka‌eer lelak choree
_________________________________

No comments:

Post a Comment

तोर पानीया केर गगरिया _ Paaneeya Ker Gagariya Nagpuri Song Lyrics _

तोर पानीया केर गगरिया _ Paaneeya Ker Gagariya Nagpuri Song Lyrics _ : - Lyrics In Hindi - :  आलाप : छलकाथे गगरी भिंजाथे कोमल काया ऐ रे गोरिय...